2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 23:05

Belföld

Véget ért a Budapest Pride

Megtartották a 26. Budapest Pride felvonulást. Az LMBTQ aktivisták mellett több baloldali politikus is részt vett. Karácsony Gergely főpolgármester és az Európai Parlament első és egyetlen transznemű olasz képviselője is beszédet mondott. A Pride-al egy időben több ellentüntetés is tartottak a fővárosban.

 

MAGYAR ISKOLÁKBA IS ELJUT AZ LMBTQ PROPAGANDA

Rendszeresen tart homoszexuális érzékenyítő előadásokat magyar iskolákban a Labrisz Leszbikus Egyesület -derült ki nemrég a fővárosi önkormányzat podcastjéből. Az egyesület középiskolákban tart előadásokat Melegség és Megismerés címmel -mondta a szervezet genderkutatója. Borgos Anna szerint ezeken az előadásokon a szexualitás is szóba kerül. Pont ezért van szükség népszavazásra, hogy ez a terv ne legyen valóság, erre hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások államtitkára. Rétvári Bence rámutatott, hogy a Háttér Társaság LMBTQ filmeket és meleg kiállításokat is ajánlj a fiataloknak.

KORÁBBI ANYAG

ELINDULT A BUDAPEST PRIDE

Elindult a 2021-es Budapest Pride fesztivál. A résztvevők a Madách téren gyülekeztek, innen vonulnak tovább a Fővám téren keresztül egészen a Tabánig. Az eseményen több politikus is részt vesz Karácsony Gergely főpolgármester beszédet is mond. Külföldi politikusok is részt vesznek a Pride-ra. Terry Reintke az Európai Parlamentből és Vladimir Luxuria az Európai Parlament első transznemű képviselője is felszólal majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Cseh Katalin elismerte, hogy a céghálózat cégei egymás mellé települtek

A Momentum korrupciós botrányba keveredett európai parlamenti képviselője az ATV-ben azt is elmondta, hogy volt olyan nyertes pályázat, amit valóban ő nyújtott be. 2021. szeptember 20.

Orbán Viktor: A Jobbik szokása, hogy akit börtönnel fenyeget, azzal összeáll

Hevesen támadta az ellenzék Orbán Viktort beszédét követően. 2021. szeptember 20.

Hétfőn sem indult zökkenőmentesen a baloldali előválasztás

A KDNP frakciószóvivője szerint ebből is látszik, hogy az ellenzék még egy előválasztást sem tud megrendezni. 2021. szeptember 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!