2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Elfogultsággal vádolják a Pécsi Járásbíróságot

Elfogultságot jelentett be a Pécsi Járásbíróság ellen az a volt mohácsi Jobbikos önkormányzati képviselő, akit nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés vétségével vádol az ügyészség.

A férfi szerint a bíróság már több ügyben elmarasztalta, míg az általa indított perek rendre felmentéssel végződnek. Az ügyészség szerint a vádlott sértő és becsmérlő kijelentéseket tett egy internetes újságban Mohács polgármesteréről és jegyzőjéről.

– A polgármesterrel együtt két és fél éven át nagy pofával hazudták a testületi üléseken, hogy a meghozott rendelet teljesen törvényes. Teljesen törvényesnek hazudták a tudottan jogsértő állapotot. Önök tudatosan szándékosan törvényt sértenek, de ön lapított, mint nyúl a gazban – mondta Merényi Dóra, a Pécsi Járási Ügyészség ügyésze.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!