2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Életveszélyessé vált egy ház a Király utcában

Leszakadt egy lakatlan, kétemeletes társasház födémszerkezete a budapesti Király utcában.

Az épület életveszélyessé vált, a födém darabjai az utcára, parkoló autókra zuhantak. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a házba a robaj előtt öt embert láttak bemenni, őket sértetlenül hozták ki a tűzoltók. Az életveszély miatt a katasztrófavédelem a Király utcát a Kis Diófa utca és a Kazinczy utca között lezárta.

– A Király utcában öt embert kellett kimenekítenie a tűzoltóknak egy kétemeletes, felújításra váró, lezárt épületből, mert több négyzetméteren leszakadt a második emeleti födém, és az öt bent tartózkodó fiatal már nem tudott kijönni. Pár perccel a kimentésüket követően újabb robaj hallatszott az épületből, a házban egy lakásnyi födémrész omlott le mintegy 40 négyzetméteren. A lehulló darabok egy parkoló autót is megrongáltak. A tűzoltóparancsnok ezúttal már egy statikust hívott a helyszínre, aki megállapította, hogy a ház életveszélyes. Az épület körül a járdát le kellett zárni – közölte Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!