2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

"...sírjuk felett száz virág..." 02:00

Belföld

Elégették a kiszebábot, majd a jeges vízbe táncoltak + Videó

Fürdőzéssel búcsúztatták a telet Balatonalmádiban. A mindössze pár fokos vízbe többen is bemerészkedtek. A legrutinosabb Schirilla György volt, aki már rendszeres fürdőzőnek számít a jeges Balatonban. A télbúcsúztató-tavaszköszöntő rendezvényen elégették a kiszebábot is.

Balatonalmádiban űzték el először a telet, a kiszebábot először megtáncoltatták, majd meggyújtották és elégették. A legelszántabbak Schirilla György vezetésével az alig pár fokos vízben is megmártóztak.

A part közelében már víz van, beljebb azonban még jég borítja a tavat. A fürdőzőknek ezért léket kellett vágni. „A Balatonban úszni mindig óriási élmény, lehet tél, lehet nyár, bármi, de télen azért mégis különlegesebb” – fogalmazott a Hír Televíziónak Schirilla György.


A sportembernek ezúttal követője is akad. Bősze Imre először fürdött télen a Balatonban. „Olyan fizikai fájdalomszerűséget lehet érezni, mintha tűvel szurkálnának, de így utólag kellemes” – osztotta meg az élményét Bősze Imre. A partról több százan biztatták a fürdőzőket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!