2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Együttműködést ajánlanak a kormánypártok

Együttműködést ajánl Hódmezővásárhelyen az összes pártnak a Fidesz–KDNP. A Csongrád megyei településen ötven nappal a választások előtt csak a kormánypárt tudott polgármesterjelöltet és képviselőjelölteket állítani.

Almási István jelenlegi polgármester, aki ismét indul a városvezetői tisztért, azt mondta: az elmúlt két évtizedben új fejezet nyílt Hódmezővásárhely életében, a politikai viták háttérbe szorultak, és mára a város Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő településévé vált. A térség országgyűlési képviselője, Lázár János azt javasolta Almási Istvánnak, ha az ellenzék nem tud polgármesterjelölteket állítani, akkor ajánlja fel az együttműködést az összes politikai pártnak, hogy a különböző társadalmi érdekeket össze lehessen fogni a település érdekében.

– Az elkövetkezendő öt év mérföldkő lehet. A város fejlesztésében feltétlenül mérföldkő, hiszen ebben a ciklusban még biztosan rendelkezésünkre áll igen jelentős európai uniós lehetőség. A lehetőségeinket azonban csak igen kemény munkával tudjuk sikerre váltani, ezért olyan képviselőkre van szükség, akik nem háborúzni, hanem építeni akarnak, akik nem politikai pártokról, hanem Hódmezővásárhelyről kívánnak vitázni, nem pártokért, hanem a vásárhelyiekért dolgoznak – mondta Almási István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A sorkatonaság európai szintű bevezetése közelebb visz a békéhez?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!