2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Együttműködési kényszernek nevezte az elmúlt hetek színházi zaklatási ügyeit Burány Sándor

Szexuális zaklatási esetekkel viccelődött Burány Sándor. A Párbeszéd politikusa együttműködési kényszernek nevezte a zaklatást az Országgyűlés örvényalkotási bizottságának ülésén. Burány kijelentéseit a mellette ülő szocialista Bangóné Borbély Ildikó nevetve hallgatta. A testület ülésén a színháztörvényről egyeztetettek a képviselők. A kormány szerint a módosításra éppen a Gothár ügy miatt van szükség.

  • Együttműködési kényszernek nevezte az elmúlt hetek színházi zaklatási ügyeit Burány Sándor

Kálomista Gábor: Ha bármilyen színházigazgatót le akartak volna cserélni, megtehették volna

Nem kell félni a színházak működését szabályozó új rendszertől- mondta a Magyarország élőben című műsorunkban a Thália Színház igazgatója. Kálomista Gábor, aki producerként is dolgozik azt mondja, pár éve a filmiparban is volt hasonló változás. Akkor is sokan keltettek pánikot, később azonban kiderült, hogy a változás kiszámíthatóbb és tiszta viszonyokat eredményezett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Martfűn jelentős infrastruktúra-fejlesztés kezdődik

Martfűn jelentős infrastruktúra-fejlesztés kezdődik

A martfűi önkormányzat jelentős infrastruktúra-fejlesztési projektet indít; ennek részeként a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város belterületi közutainak építését, korszerűsítését, felújítását és közlekedésbiztonsági fejlesztését végzik el - közölte Martfű Város Önkormányzata az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!