2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Együttműködés a CCTV televízióval

Tovább bővíti nemzetközi partnerei körét a Hír TV. A Newsmax amerikai hírtelevízió után a CCTV állami televízióval vettük fel a kapcsolatot. A CCTV több mint félszáz csatornán sugároz Kínában és további hat nyelven a világ öt kontinensén. A televízió európai együttműködési programot is indított, amelyhez a Reuters hírügynökség mellett 22 európai televíziós csatorna, újság, és hír- és fotóügynökség csatlakozott. Az együttműködés célja a hírcsere felgyorsítása és a közös fellépés előmozdítása olyan nemzetközi kihívások területén, mint például a koronavírus elleni közös küzdelem.

  • Együttműködés a CCTV televízióval

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!