2020. július 10.,
péntek, Amália napja

„Egyre tudatosabbak a vásárolók, de még messze az út vége”

Hír TV

2019. március 12., kedd 20:47, frissítve: kedd 20:54

Több mint száz kategóriában hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyét. A pályázat titkárságának ügyvezető igazgatója szerint a díj a szakértelem és a kreativitás kirakata. Kiss Károlyné Ildikó a Hír TV Magyarország élőben című műsorában elmondta az Érték és Minőség Nagydíjjal egy, olyan megkülönböztető jel, amely pozitív üzenettel bír.

„Az Érték és Minőség Nagydíj egy minőségtanúsító védjegy, egy olyan megkülönböztető jel, amit, hogyha felteszünk a portékára, vagy csatolunk a szolgáltatás mellé, akkor egy pozitív üzenettel bír, magyarán vásárlásra is késztet minket, hiszen biztonságot vásárolunk” – mondta Kiss Károlyné Ildikó.

A pályázat titkárságának ügyvezető igazgatója arról is beszélt, hogy az elismerés tradíciókra épülve képviseli a kiváló minőséget az egész Kárpát-medencében. Pályázni május 24-ig lehet.

Kiss Károlyné Ildikó hozzátette: Az elmúlt években sokat tettek azért, hogy egyre tudatosabban vásároljanak a fogyasztók, „de még messze az út vége”.

„Egyre tudatosabbak a vásárolók, de de még messze az út vége”