2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Egyesül a UPC és a Vodafone: konvergens szolgáltatás – Paletta

  • Egyesül a UPC és a Vodafone: konvergens szolgáltatás – Paletta

A Paletta első vendégei Budai J. Gergő, vezérigazgató és Suba János kommunikációs igazgató lesznek a Vodafone Magyarország képviseletében. A Vodafone megvásárolja a UPC Magyarországot, a megállapodás eredményeként a Vodafone Magyarország képes lesz konverges szolgáltatások nyújtására. A UPC Magyarország az ország egyik legnagyobb kábelszolgáltatója, mely 1,8 millió háztartást ér el.

Nem biztos, hogy Borsody László neve mindenki számára ismerősen cseng. De van valaki, aki az őrnagy, vívómester munkásságából könyvet is írt és mindent elkövet, hogy megőrizze a hagyományos magyar katonai vívást és annak legkiemelkedőbb alakjának emlékét. Máday Norbert, a Magyar Szablyavívó Egyesület elnökét köszöntöm a stúdióban.

Október 15-én a filmzenéké lesz a főszerep. A show művészei az ötszörös Oscar és hétszeres Golden Globe-díjas rendező, Quentin Tarantino műveit mutatják be. Varázslatos filmzenék, elképesztő hangokkal és zenészekkel: a stúdió vendége, a rendező egyik rajongója, Király Viktor. 

Adás:

2018. október 8., hétfő 14.30.

2018. október 9., kedd 00.30.

2018. október 9., kedd 07.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!