2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Egyelőre nem tolonganak az ügyfelek a kedvezőbb díjú szerződésekért

  • Egyelőre nem tolonganak az ügyfelek a kedvezőbb díjú szerződésekért

Utolsó hetébe ért az idei Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítás–kampány. Az alkuszok szerint annak ellenére, hogy az ügyfelek a biztosítóiktól már megkapták a díjmódosításról szóló értesítéseket, a kedvezőbb díjú szerződésre az első három hét során mindössze az érintett autósok 5 százaléka váltott. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége az utolsó hétre várja az év végi szerződésváltások mintegy 40 százalékát. Az év végi szerződést-váltók idén is december elseje éjfélig mondhatják fel szerződésüket, meglévő biztosítójuknál.

„A váltók 40 százaléka az utolsó hétre hagyja a váltást, egy utolsó heti roham várható, ettől függetlenül mindössze 80 ezer lehet azoknak a száma, akik ebben a váltási időszakban váltani fognak. Azoknak érdemes váltani, akik esetleg egy nagyobb díjemelést kaptak a biztosítójuktól, akik kárt okoztak, és a fiataloknak mindenképp érdemes utánanézni, hogy van-e olyan biztosító, amelyik úgymond kevésbé bünteti a fiatal autóhasználókat. Mindenképpen célszerű egyébként szakembert igénybe venni és az ő tanácsát figyelembe venni a váltás során, és az éves díjfizetést ajánljuk még, hogy év közben a kötelező biztosítással ne kelljen bajlódni” – fejtette ki Papp Lajos, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!