2020. október 20.,
kedd, Vendel napja

Egy vagyont kér luxusautójáért a volt MSZP-s alpolgármester + Videó

2012. június 25., hétfő 20:41

Százmillióért válna meg a Rolls-Royce-ától Terézváros korábbi szocialista alpolgármestere. Fürst György luxuskocsiját egy kerékbilincses képpel hirdeti egy cég az interneten.

A Hír TV kérdésére Illés István, a Belváros-Lipótváros közterület-felügyelet igazgatója elmondta, hogy az említett gépjárművel, illetve a kerékbilinccsel rögzített gépjárművel szemben a közterület-felügyelet már több alkalommal folytatott eljárást a Belváros területén. Mindannyiszor hasonló szabálysértések elkerülése miatt. Arra a kérdésre, hogy hol tartanak ezek az ügyek, az igazgató azt válaszolta, hogy jelentős részük lezárt jogügylet, ami azt jelenti, hogy „nálunk befizetett bírságként regisztrálva szerepel a rendszerben, illetve volt olyan ügy is, amelyben szabálysértési feljelentést tettünk korábban”.

„Szerezd meg az ország legmenőbb autóját” – ezzel a szöveggel és egy kerékbilincses képpel hirdetik eladásra a luxusjárművet. Az autóért egy vagyont kér a Centrum Parkolási Kft. volt igazgatója. A Hír TV felhívta a hirdetésben szereplő telefonszámot. Egy hölgy vette fel a kagylót, aki azonban nem tudta megmondani, hogy ez reális ár-e ezért az autóért.

A Magyar Nemzet információi szerint csak a Belvárosban eddig hatszor büntették meg Fürst Györgyöt tilosban parkolásért. A volt terézvárosi MSZP-s alpolgármesternek feltehetőleg azért is futja százmilliós Rolls-Royce Phantomra, mert – a cégbírósági adatok szerint – offshore-hátterű cégek vezetőjeként optimalizálhatja adóterheit. Bővebben>>>

Forrás: Hír TV