2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Műszaki hiba miatt jelentős vonatkésésekre számítson

Kőbánya felsőn csütörtök hajnalban megrongálódott a felsővezeték-rendszer, emiatt a Keleti pályaudvar és Rákos közötti hosszú vonalszakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekedhettek. A hibát csütörtök 7 óra után közölte helyrehozták, közölte a Mávinform

  • Műszaki hiba miatt jelentős vonatkésésekre számítson

A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre a Budapest–Újszász–Szolnok és a Budapest–Gödöllő–Hatvan–Miskolc vonalon.

Várhatóan néhány helyi, elővárosi vonat ideiglenesen még Rákosig közlekedik, és onnan indul vissza Gödöllő–Hatvan, illetve Sülysáp–Nagykáta–Szolnok felé.

A délelőtti órákban a menetidő is meghosszabbodhat a vonatfeltorlódások és a vonatfordulók miatt. A teljes értékű menetrend a délelőtti órákban állhat helyre – tették hozzá.

A vasúttársaság azt kéri, hogy az utasok tájékozódjanak a www.mavcsoport.hu oldalon, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatnál.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!