2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Egy óvoda előtt lövöldöztek a fővárosban + Videó

Lövéseket adtak le egy óvoda előtt a főváros IX. kerületében – jelentette a Hír TV tudósítója.

Tizenkét óra után néhány perccel egy fekete Mercedes hajtott be a Thaly Kálmán utcába, lelassított az óvoda előtt, egy ismeretlen kihajolt a gépkocsiból és három lövést adott le a levegőbe egy gázriasztó fegyverből. A lövöldözést két fiatal látta, ők azonnal értesítették a rendőrséget, akik elkezdték az adatfelvételt. A IX. kerületi rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettében indított nyomozást.

Az intézmény vezetője nem tudja elképzelni, hogy mi állhat a lövöldözés hátterében. A nagycsoportosok megijedtek a lövések hallatán, velük külön foglalkozásokon fogják megbeszélni a történteket – mondta a Hír TV tudósítója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!