2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Egy nemzet csak bizonyos mennyiségű negatív embert bír el

Az iskolának nem a semlegességre kell nevelnie, hanem arra, hogy az emberek tudjanak és merjenek elköteleződni valami mellett – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

  • Egy nemzet csak bizonyos mennyiségű negatív embert bír el

Rétvári Bence a szobi Szent László Gimnázium fennállásának 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen rámutatott: az iskolai nevelés sem kulturálisan, sem világnézetileg nem lehet független, hiszen Magyarország keresztény gyökerű államisággal rendelkezik.

„A jövő Magyarországán az oktatásnak és az állami szervek működésének sem a világnézetek semlegességét kell választania, hanem védeni, erősíteni kell az európai keresztény kultúrát, védeni kell a nemzeti gyökereinket, erősíteni kell a nemzeti hagyományainkat. Minden állami szervnek, beleértve az iskolákat is” – emelte ki Rétvári Bence.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Ukrajna meghívhatja Oroszországot a nemzetközi partnerekkel tervezett következő békekonferenciára – közölte Volodimir Zelenszkij elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak a Bloombergnek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!