2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Egy megállapodás nélküli kilépés súlyos következményekkel járhat

Súlyos következményei lehetnek annak, ha megállapodás nélkül lép ki Anglia az EU-ból - mondta Magyarics Tamás, külpolitikai szakértő az EchoTV-ben.

Az egyetemi tanár hozzátette: az a lehetőség, hogy a britek megfelelő indokot találnak az EU-ban maradás idejének meghosszabbítására, tovább bonyolíthatja az ügyet.

„Következő bonyodalmakat vetné fől. Többek között azt, hogy a britek akkor részt kell, hogy vegyenek az Európa parlamenti választásokon májusban, adott esetben el kell, hogy foglalják a helyüket az európai parlamentben. a következő hétéves költségvetési ciklusra már gyakorlatilag elosztott pénzeket esetleg újra kell számolni. Szóval ez elég sok bonyodalmat vetne fel” – mondta a külpolitikai szakértő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!