2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Egy ÁNTSZ-dolgozó is súgott Vizoviczkinek

Újabb két gyanúsítottja van a tavaly nyáron kirobbant rendőrségi vesztegetési ügynek. Egyikőjük az ÁNTSZ dolgozója, ő egy alkalommal értesíthette Vizoviczki Lászlót, hogy az általa vezetett szórakozóhelyeken ellenőrzés várható.

A Magyar Nemzetnek a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta: a másik gyanúsított a bűnszervezet tagja. Őt azzal gyanúsítják, hogy közreműködött a bűncselekmények elkövetését segítő információk szállításában. Velük együtt már 26 gyanúsítottja van a vesztegetési botránynak.

A Hír TV Célpont című műsorában már korábban bemutatta, a Vizoviczki érdekeltségébe tartozó szórakozóhelyek egészen tavalyig rendőri védelem alatt álltak. Az ügyészség azzal gyanúsítja Vizoviczki Lászlót, hogy magas rangú tiszteknek fizetett azért, hogy szórakozóhelyei zavartalanul működhessenek. Az eljárásban több főrendőrt is letartóztattak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!