2024. 02. 20. Kedd Aladár, Álmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék. Ezért a szervezet nem tudja határidőre elvégezni a pártok országgyűlési választásokhoz kapcsolódó kampányfinanszírozási vizsgálatát – erről a szervezet elnöke beszélt.

  • Eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Windisch László az Országgyűlés gazdasági bizottságának hétfői ülésén elmondta: a vizsgálatra a törvény szerint egy évük van, ami április 8-án jár le. Ez az idő pedig nem elégséges a vizsgálat lefolytatására, mert az ÁSZ rendkívül összetett jelenségekre bukkant.

A Bizottság elnöke ezért hangsúlyozta: felszólalásában nem a hivatalos jelentést ismerteti, hanem csupán csak jelzést kívánt adni a gazdasági bizottságnak a csúszásról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!