2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Durván büntetné az utca embere a pedofilokat

Halálbüntetést és kasztrálást követelnek a pedofilokra, a Radar című műsorunk által megkérdezettek. A HírTV nem találkozott olyan nyilatkozóval, aki ne támogatta volna a gyerekvédelmi törvény szigorítását. Az Alapjogokért Központ felméréséből pedig az derül ki, hogy a magyarok túlnyomó többsége, 95 százaléka szerint elfogadhatatlan, ha egy pedagógiai munkatárs szexuális kapcsolatot létesít egy fiatalkorúval.

  • Durván büntetné az utca embere a pedofilokat

Az egész országot sokkolta a Krúdy Általános Iskola pedagógiai asszisztensének botránya. A középkorú LMBTQ- aktivista azzal büszkélkedett, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot.

A néhány hete kirobbant botrány "főszereplője" azzal mentegette magát, hogy nem követ el törvénytelenséget azzal, ha 14 éven felüli fiúkkal létesít szexuális kapcsolatot. A férfinál gyermekpornográfia gyanúja miatt ugyanakkor házkutatást tartottak.

A miniszterelnök évértékelőjében is kitért az ügyre és azt mondta: Magyarországon kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének. Az ehhez hiányzó jogszabályokat pedig majd megalkotják.

A Hír TV Radar című műsora az utca embereit kérdezte arról, hogy mi a véleményük a szigorúbb büntetésről.

 

A választókorú magyarok 95 százaléka szerint elfogadhatatlan, ha egy pedagógiai munkatárs szexuális kapcsolatot létesít egy fiatalkorú tanulóval - derült ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából. A felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók 70 százaléka elutasítja az iskolákban szülői engedély nélkül tartott, különböző szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!