2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

Donáth László: Ezek a vádak, sajtóvádak

Nem cáfolja a zaklatási vádakat Donáth László, mert szerinte azok egyelőre csak sajtóvádak. A zaklatási ügyben megszólaló szemtanúkkal azonban szívesen elbeszélgetne - ezt mondta a lelkész az egyik internetes oldalnak, miután a TV2 Tények című műsorában hosszan beszélt az egyik áldozat férje arról, hogy hogyan alkalmazhatott erőszakot is a békásmegyeri szeretetotthon munkatársaival szemben Donáth László.

  • Donáth László: Ezek a vádak, sajtóvádak

Kedden derült ki, hogy a békásmegyeri otthonban Donáth több embert is zaklathatott, az érintettek azonban eddig nem mertek lépni az ügyben.

A 888.hu-nak nyilatkozó egyik áldozat arról számolt be: sokan és sokáig szenvedtek tőle, és volt aki a mosdóba bújt el előle, ha az épületbe érkezett. Az egykori ott dolgozó a lapnak azt is elmondta: akivel csak lehetett, azzal kikezdett, a folyosón, a lépcsőn elkapta az embereket, ez ment éveken keresztül. Arról is beszélt: mindenki tudta, ő ilyen volt egész életében. De senki nem lépett, mert féltek tőle. Hozzátette: a Donáth-módszer, hogy megszerezzen egy nőt, az önbizalom-csökkentés módszere.

A 888. hu-nak szombaton megszólalt Donáth László is. Azt mondta, amíg a rendőrség nem keresi meg hivatalosan, senkinek a kérdésére nem válaszol. Arra a kérdésre pedig, hogy cáfolja-e a napokban felhozott zaklatási vádakat, a lapnak azt válaszolta: miért kellene cáfolnia? Ezek a vádak sajtóvádak.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Lánya, a Momentum Mozgalom színeiben politizáló Donáth Anna azonban nem kívánt válaszolni az édesapját érintő esetről pénteken.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!