2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Dömötör Csaba: Nem lehet számítani a bajban a baloldalra

Varju László DK-s képviselő felszólalására Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszolt.

  • Dömötör Csaba: Nem lehet számítani a bajban a baloldalra

A parlamenti államtitkár az egészségügyi megközelítéssel kezdte válaszát. Dömötör Csaba hangsúlyozta, hogy az új megbetegedések száma csökkenő tendenciát mutat. Ugyanakkor a megbetegedések döntő része Budapestre és környékére koncentrálódik. Ezért is van kétféle szabályozás érvényben – fűzte hozzá.

Dömötör Csaba ezt követően emlékeztette arra az ülésteremben helyet foglalókat, hogy a múlt héten komoly lépéseket tett a kormány az élet újraindításának céljából. De az egészségügyi szakemberek óvatosságra intenek, a korlátozásokat csak fokozatosan, szigorú menetrend alapján lehet majd enyhíteni, attól függően, hogy miként alakul a megbetegedések száma – hangzott el.

Az államtitkár elmondta, hogy bár az ellenzék vehemensen támadta az érettségi vizsgákkal kapcsolatos intézkedéseket, a vizsgákon mégis a diákok 97 százaléka vett részt. Dömötör Csaba szerint

az érettségi túlmutat saját magán, hiszen azt bizonyítja, hogy a baloldali pártok a járványhelyzetben a kormány üzemszerű támadására állították be a politikájukat, ezzel is bebizonyították, hogy nem lehet rájuk számítani a bajban

– hangsúlyozta.

A kormánypárti politikus kitért Karácsony Gergely főpolgármester járványügyi intézkedéseire is. Elmondta, hogy Karácsony tettek helyett a Facebookon politizál, és két dolog elől menekül: az egyik a cselekvés, a másik a felelősség.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!