2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Dömötör Csaba: Amikor a Gyurcsány-párt veti fel az eladósodást, az a következtetésünk, hogy na ne!

Varju László DK-s képviselő felszólalására Dömötör Csaba államtitkár válaszolt a kormány nevében.

  • Dömötör Csaba: Amikor a Gyurcsány-párt veti fel az eladósodást, az a következtetésünk, hogy na ne!

„Amikor a Gyurcsány-párt veti fel az eladósodás ügyét akkor nagyon könnyen egy rövid következtetésre jutunk, az pedig az, hogy na ne! Beszélhetünk adósságról, csak arra kérem önöket, hogy ne a Gyurcsány-pártból tegyék. Önök voltak azok, akik 50 százalék körülről 80 százalék fölé lökték az államadósságot. Önök voltak azok, akik bagóért eladták a magyar ipar jelentős részét. Önök voltak azok, akiknek a kormányzása után csak az önkormányzatoktól 1400 milliárd adósságot kellett átvállalnia a magyar államnak. (…) Ezek után egy dolgot szeretnénk tisztelettel kérni, ne oktassanak az államadósság kérdésében. Ami a brüsszeli vitát illeti, ott van egy nagy vita, igen. (…) Brüsszelben ragaszkodnak ahhoz, hogy létrejöjjön egy új zsarolási eljárás, amellyel állandóan meg lehet bemondásos alapon akasztani az uniós támogatásokat. Jogállamiságot mondanak, de tudjuk, hogy ez a gyakorlatban ideológiai feltételeket, ideológiai nyomásgyakorlást jelent leginkább a bevándorlás ügyében, több bevándorlást akarnak”

-          válaszolta Dömötör Csaba.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!