2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hogyan csináljunk rossz filmet 11:05

Belföld

Dolgozói felétől megválik az MSZP

Folytatódnak a leépítések jövőre a szocialista pártban.

Folytatódnak a leépítések jövőre a szocialista pártban, az MSZP minden második dolgozóját elküldi – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap értesülése szerint rendezvényszervezőket és a postázóban dolgozókat is elbocsátanak, a párt dolgozóinak létszáma így az év első hónapjaiban 40-50 főre apadhat.

Szocialista források szerint a kirúgások párton belüli feszültséget okoznak, a Tóbiás József vezette elnökség koncepciója ugyanis nem egyértelmű. Az MSZP súlyos anyagi gondokkal küszködik, több mint 2 milliárdos adósságot kénytelen törleszteni, a párt Jókai utcai székházát is árulják már.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!