2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Dódity: Lackner nem fogja fel a botrány súlyát

Nem fogja fel a körülötte zajló botrány súlyát Lachner Csaba – így reagált a kispesti Fidesz arra, hogy a volt szocialista képviselő egy nagyértékű terepjáró megvételéről beszél a Hír televízió birtokába került hangfelvételen. Dódity Gabriella szerint a képviselőnek nem új autók vásárlásával kellene foglalkoznia, hanem tisztázni azt a helyzetet, amely miatta alakult ki a kispesti közéletben.

Kapcsolódó anyagunk: 

Újabb jóslat vált valóra a kispesti korrupciós hangfelvételekről

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bíró Attila: Elődöntőt nyerni is meg kellett tanulni

Bíró Attila szövetségi kapitány és Keszthelyi-Nagy Rita szerint is szintet lépett a magyar női vízilabda-válogatott, amely a hollandok legyőzésével bejutott a hazai rendezésű világbajnokság döntőjébe, ahol a legutóbbi három vb-n és olimpián győztes amerikaiakkal találkozik majd.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!