2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül 21:05

Belföld

Dódity: Lackner nem fogja fel a botrány súlyát

Nem fogja fel a körülötte zajló botrány súlyát Lachner Csaba – így reagált a kispesti Fidesz arra, hogy a volt szocialista képviselő egy nagyértékű terepjáró megvételéről beszél a Hír televízió birtokába került hangfelvételen. Dódity Gabriella szerint a képviselőnek nem új autók vásárlásával kellene foglalkoznia, hanem tisztázni azt a helyzetet, amely miatta alakult ki a kispesti közéletben.

Kapcsolódó anyagunk: 

Újabb jóslat vált valóra a kispesti korrupciós hangfelvételekről

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!