2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Belföld

Újabb jóslat vált valóra a kispesti korrupciós hangfelvételekről

Valóra vált a Lackner Csaba álma. A Hír Televízió birtokába került hangfelvételen a kispesti korrupciós botrányba keveredett politikus arról beszélt, hogy egy nagy értékű terepjárót fog vásárolni, ahogy fogalmazott: "15 millióig jó vagyok." A volt szocialista képviselő családi házának kertjében most egy ilyen gépkocsi áll. Lackner a felvételen egyébként egy másik 9 millió forintos Mercedes megvásárlását is említi.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony: Akkor sem lesz alkotmányos demokrácia, ha a Fidesz ellenzékbe kerül

Karácsony Gergely korábban azt mondta, hogy megszüntetné a Fideszt és a Fideszes szavazókat is. 2021. október 27.

Gyurcsány Ferencet segítheti hatalomba Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter egy újracsomagolt Gyurcsány Ferenc - így fogalmazott híradónknak a Volner Párt elnöke az ellenzéki előválasztás győzteséről. 2021. október 27.

Befejeződött a szüret Villányban

Kiváló minőségű 2021-es évjáratú borok készülhetnek Villányban. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Radar: Online zaklatás

A gyerekek harmadát zaklatták már valamilyen online felületen a kutatások szerint. Az internetes bántalmazásra egyre többen hívják fel a figyelmet.

Radar: Anno és most egy képen

Furcsa belegondolni, hogy 65 évvel ezelőtt az 1956-os forradalom zajlott Budapesten, most viszont nyugodtan sétálhatunk az utcákon és tereken. Huszár Boglárka ezt a nagy kontrasztot szeretné visszaadni képeivel.

Radar: Az ötmillió dolláros autó

Az 1950-es évek legszebb autója volt a BMW 507, melyből mindössze 252 darabot készítettek 1956 és 1959 között. Megmutatjuk hogyan folyik az egyik hasonló példánynak a restaurálása.

Radar: Alpakák a farmon

Judit és János 11 alpakát tartanak a farmjukon, most közelebbről is megismerhetjük ezeket a kedves, szeretnivaló állatokat.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!