2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Dobozol az MSZP, már a lifteket is leállították

Dobozolnak a szocialisták a Jókai utcai székházban, a Magyar Nemzet úgy tudja, az anyagi gondokkal küzdő párt székházában már a liftet is leállították.

A lapnak több MSZP-s forrás is arról panaszkodott, hogy a párt szervezetei semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptak arról, hogy mi lesz az ingatlan sorsa. Tóbiás József pártelnök korábban arról beszélt, hogy inkább kiadnák az épületet, de bérlő még nem jelentkezett rá. Korábban felvetődött, hogy a párt a Villányi úti konferencia-központba költözik, amely a rendszerváltás előtt a Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetem székhelye volt, de ezt később Tóbiás József pártelnök cáfolta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!