2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Díjat kapott a Hír TV műsorvezetője

Földi-Kovács Andrea, a Hír TV műsorvezetője kapta a Civil Összefogás Fórum szellemi honvédő díját. Az elismerést a CÖF olyan személyeknek adja, akik sokat tesznek a konzervatív értékek és szellemiség megőrzéséért és ápolásáért.

  • Díjat kapott a Hír TV műsorvezetője

A CÖF-nek elévülhetetlen érdeme van abban, hogy Magyarország szellemisége felemelkedett az elmúlt 9 évben-jelentette ki Kövér László a Civil összefogás Fórum megalapításának 10 évfordulóján.

Megerősítették az emberek hitét az önzetlenség az alázat, a felelősség, az összetartozás, a haza szeretet a nemzet hűség és ami rendkívül fontos a mindezek érdekében történő cselekvőképesség érvényességében és fontosságában is.

- mondta Kövér László, házelnök. 

A Hír TV vezérigazgató-helyettese laudációjában a szellemi honvédő díj nyerteséről azt mondta: egyszer valószínűleg róla neveznek el majd egy elismerést mivel a legnagyobb követője a díj szellemiségének. Szikszai Péter arról is beszélt, hogy Földi-Kovács Andrea 15 éve kezdte pályafutását, végigjárta a ranglétrát és mindvégig lojális volt és kitartott az értékek képviselete mellett. A cégvezető hozzátette, hogy Földi-Kovács Andrea Credo című műsorában élesen kiáll az általa vallott szellemiség mellett.

Már a Liberális oldal magától a szótól a címtől is összerándul, hogy valakinek hitvallása van ez a hitvallás ez ugye mindannyiunk számára nagyon fontos szemben a baloldal, a liberális oldalnak a nihilizmusával szemben.

- mondta Szikszai Péter, a Hír TV vezérigazgató-helyettese.

A szellemi honvédelem maga a bátor kiállás a hétköznapokban és a munkánkban - mondta Földi-Kovács Andrea a díj átvétele után.

Az idei díjazottak között szerepel még Palkovics Imre a munkástanácsok országos szövetségének elnöke, Petán Péter a Magyar Hírlap főszerkesztője, Németh Miklós Attila újságíró és a Kárpátaljai magyarok ifjúsági szervezete is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!