2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 06:00

Belföld

Díjat kapott a Hír TV műsorvezetője

Földi-Kovács Andrea, a Hír TV műsorvezetője kapta a Civil Összefogás Fórum szellemi honvédő díját. Az elismerést a CÖF olyan személyeknek adja, akik sokat tesznek a konzervatív értékek és szellemiség megőrzéséért és ápolásáért.

A CÖF-nek elévülhetetlen érdeme van abban, hogy Magyarország szellemisége felemelkedett az elmúlt 9 évben-jelentette ki Kövér László a Civil összefogás Fórum megalapításának 10 évfordulóján.

Megerősítették az emberek hitét az önzetlenség az alázat, a felelősség, az összetartozás, a haza szeretet a nemzet hűség és ami rendkívül fontos a mindezek érdekében történő cselekvőképesség érvényességében és fontosságában is.

- mondta Kövér László, házelnök. 

A Hír TV vezérigazgató-helyettese laudációjában a szellemi honvédő díj nyerteséről azt mondta: egyszer valószínűleg róla neveznek el majd egy elismerést mivel a legnagyobb követője a díj szellemiségének. Szikszai Péter arról is beszélt, hogy Földi-Kovács Andrea 15 éve kezdte pályafutását, végigjárta a ranglétrát és mindvégig lojális volt és kitartott az értékek képviselete mellett. A cégvezető hozzátette, hogy Földi-Kovács Andrea Credo című műsorában élesen kiáll az általa vallott szellemiség mellett.

Már a Liberális oldal magától a szótól a címtől is összerándul, hogy valakinek hitvallása van ez a hitvallás ez ugye mindannyiunk számára nagyon fontos szemben a baloldal, a liberális oldalnak a nihilizmusával szemben.

- mondta Szikszai Péter, a Hír TV vezérigazgató-helyettese.

A szellemi honvédelem maga a bátor kiállás a hétköznapokban és a munkánkban - mondta Földi-Kovács Andrea a díj átvétele után.

Az idei díjazottak között szerepel még Palkovics Imre a munkástanácsok országos szövetségének elnöke, Petán Péter a Magyar Hírlap főszerkesztője, Németh Miklós Attila újságíró és a Kárpátaljai magyarok ifjúsági szervezete is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!