2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Deutsch Tamás: Menjenek el a nénikéjükbe!

Élesen kritizálta a kötelező mingráns-kvóta bevezetését Deutsch Tamás a Napi aktuálisban. A fideszes EP-képviselő szerint Brüsszel „pofátlan” módon ránk akarja terhelni az illegális migrációnak szabad utat engedő negatív politikájának a negatív következményét. A HírTV által megkérdezett szakértő pedig arra figyelmeztet: a 30 ezer migráns, akiket Magyarországnak be kellene fogadnia, a tervek szerint még csak a kiindulási pont.

  • Deutsch Tamás: Menjenek el a nénikéjükbe!

Nyolc évvel ezelőtt több száz migráns megpróbált áttörni a szerb-magyar határon. A szíriai származású Ahmed H. vezetésével rátámadtak a rendőrökre. A feldühödött illegális bevándorlók kövekkel dobálták meg a rendőröket, akik közül 20-an megsebesültek, kettő közülük súlyosan.

Az ostrom után terrorcselekmény bűntette miatt jogerősen öt év börtönre és tíz év kiutasításra ítélte a szegedi bíróság Ahmed H-t.

A történtek ellenére a szír férfit a nemzetközi baloldal az Európai Parlamenttel együtt mégis védelmébe vette.

Néhány napja egy 12 órás vitát követően Brüsszel megszavazta a kötelező migránskvótát.

Magyarországnak összesen 30 ezer illegális bevándorlót kellene befogadnia. Ha nemet mondunk, büntetést kap hazánk. Be nem fogadott migránsonként nyolc millió forintot.

Erővel akarják rávenni Magyarországot, hogy bevándorlóországgá váljon hangsúlyozta a Napi Aktuálisban Bakondi György:

Menjenek el a nénikéjükbe!

így reagált Deutsch Tamás a Napi aktuálisban a kötelező migránskvóta bevezetésének tervére. A fideszes EP- képviselő szerint a gyarmattartó testtartással rendelkező nyugat-európai országok 2015 óta folyamatosan elrontják az illegális migránsáradattal kapcsolatos politikájukat. Amikor pedig bekövetkezik a baj, korrigálás helyett ráerőltetik a hibás döntést a többi tagállamra.

A Migrációkutató vezetője ráadásul arra hívta fel a figyelmet, hogy a Magyarországra erőszakolt migránsok száma még csak a kiindulás.

Ez a 30 ezres szám ugye mindenki e körül forog most de, hogy ez csak a szétosztási mechanizmusra vonatkozik egy célszámként most. De még egyszer mondom 330 ezer irreguláris határátlépés történt meg konkrétan az eu külső határain az elmúlt évben. És ugye ma is, most is folyamatosan nőnek a számok. Ugye a legutóbbi frontális statisztikák alapján az előző évhez képest ugye majdnem 30 százalékos növekedést látunk. Hát itt nem a 30 ezres számról van szó, itt több százezres számokról van szó EU-s szinten

- mondta el Marsai Viktor. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!