2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Debreczeni a Rajk-perrel példálódzott

A Rajk-perhez hasonlította a kémügyet Debreczeni József.

A Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke szerint a koncepciós Rajk-per tisztességesebb volt, mert a nyilvánosság előtt zajlott, ellentétben Szilvásy György ügyével, ami államtitok. A volt MDF-es Debreczeni hisz a volt szocialista titokminiszter ártatlanságában. Szerinte a kormány nyomást gyakorol a katonai bíróságra, hogy másodfokon is szigorú döntést hozzanak.

Az Antall-kormány volt titokminisztere, Gálszécsy András korábban azt nyilatkozta, hogy Szilvásy akár hazaárulással is vádolható, de ezt Debreczeni érdemben nem kommentálta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ennyi volt

Ennyi volt

Több vagyon elleni és egyéb más bűncselekménnyel gyanúsítottak meg a szentendrei rendőrök egy 24 éves nőt. A bíróság letartóztatta.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!