2024. 10. 08. Kedd Koppány napja
Jelenleg a TV-ben:

Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatója

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Deák Dániel: Egyértelmű kudarc volt Magyar Péter hétvégi tüntetése

A nagy várakozásokkal ellentétben, helyszíni felvételek alapján a résztvevők száma háromezerre volt becsülhető Magyar Péter hétvégi tüntetésén. Bár előzetesen a baloldali diszkópolitikus százezres tömegről beszélt, úgy tűnik, elfogyott a lendület.

  • Deák Dániel: Egyértelmű kudarc volt Magyar Péter hétvégi tüntetése

Egyértelmű kudarc volt Magyar Péter hétvégi tüntetése: előzetesen több nyilatkozatában is százezres tömeget várt Magyar Péter az MTVA székházához, ehhez képest a jóindulatú becslések szerint is csupán pár ezren jelentek meg. Magyar Péter láthatóan csalódott is volt emiatt a színpadon

- minderről már Deák Dániel beszélt az Origónak. A XXI. Század Intézet elemzője közölte, az alacsony létszám oka az lehet, hogy a botrányait követően – telefonlopási ügy, mentelmi ügy, ex-barátnő nyilatkozata, KEHI-jelentés – eltűnt a lendület Magyar Péter körül, most már csak a legelkötelezettebb keménymagot tudja mozgósítani. Erre utalt, hogy még az őt támogató Telex helyszíni tudósítása is arról panaszkodott, hogy kifejezetten kevés fiatal jelent meg a tüntetésen. 

Ezek a botrányok érezhetően erodálták a támogatottságát és mivel még ő is közölte, hogy például a volt barátnője újabb dolgokkal támadhatja, vélhetően nem is áll meg ez a csökkenés a közeljövőben sem.

Az alacsony létszám oka lehet az is, hogy okafogyott Magyar Péter követelése, hiszen az elmúlt időszakban számtalan alkalommal meghívták őt és pártjának képviselőit a közmédiába, ugyanakkor nem éltek a lehetőséggel, elutasították a felkéréseket" - tette hozzá. 

A teljes cikket az Origo.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!