2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Czunyiné: Sikeres az iskolai közösségi szolgálat

Sikeresnek tartja az iskolai közösségi szolgálatot a köznevelési államtitkár.

Czunyiné Bertalan Judit szerint az önkéntes munka növeli a gyerekek társadalmi érzékenységét és felelősségvállalását. Az önkéntesség világnapján az egyik hazai olajipari vállalat húszmillió forint értékben támogatta azokat a civil szervezeteket, amelyek az iskolai közösségi szolgálat teljesítéséhez fogadnak diákokat.

– Mind a fogadó intézmények köre, mind a bevont diákok és a bevont tanulók köre folyamatosan emelkedik. A program egyértelműen sikeres, hiszen ha összekötöm egy másik, Emberi Erőforrások Minisztériuma által gesztorált programmal, az Erzsébet-táborral, akkor azt is jól látjuk, hogy a nyári táboroztatásban a fiatalok nagyon aktívan vesznek részt – emelte ki Czunyiné Bertalan Judit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!