2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A szabadság bolond körei 11:00

Belföld

Czunyiné: Sikeres az iskolai közösségi szolgálat

Sikeresnek tartja az iskolai közösségi szolgálatot a köznevelési államtitkár.

Czunyiné Bertalan Judit szerint az önkéntes munka növeli a gyerekek társadalmi érzékenységét és felelősségvállalását. Az önkéntesség világnapján az egyik hazai olajipari vállalat húszmillió forint értékben támogatta azokat a civil szervezeteket, amelyek az iskolai közösségi szolgálat teljesítéséhez fogadnak diákokat.

– Mind a fogadó intézmények köre, mind a bevont diákok és a bevont tanulók köre folyamatosan emelkedik. A program egyértelműen sikeres, hiszen ha összekötöm egy másik, Emberi Erőforrások Minisztériuma által gesztorált programmal, az Erzsébet-táborral, akkor azt is jól látjuk, hogy a nyári táboroztatásban a fiatalok nagyon aktívan vesznek részt – emelte ki Czunyiné Bertalan Judit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!