2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Csütörtökön kezdődik a Nagy Ipoly Takarítás

Csütörtökön vízre szállnak az önkéntesek az Ipoly teljes vonalán, ugyanis elkezdődik a Nagy Ipoly Takarítás. A négy napos környezetvédelmi akció azért különleges, mert egyszerre zajlik majd a szemétszedés a határfolyó szlovák és magyar oldalán.

  • Csütörtökön kezdődik a Nagy Ipoly Takarítás

A tavalyi évben több mint 120 köbméter illegális hulladékot gyűjtöttek össze. A szervezők idén is hasonló mennyiséget várnak, összesen 46 település részvételével.

Sok család, gyerek, illetve nyugdíjas csatlakozott ehhez az akcióhoz. Háromszázan regisztráltak és kilencven hajó fog több mint 170 kilométeren, a vízen szemetet szedni. Nagyon fontos az is, hogy ennek az akciónak közösség építő és összetartó ereje is van. Hiszen a felvidéki magyarsággal így még szorosabbá tudjuk fűzni a kapcsolatokat. – mondta Frankó Viktória, a Nagy Ipoly Takarítás területi koordinátor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!