2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Csonka évadot hirdetett a Pécsi Nemzeti Színház

Pécs balliberális városvezetésének késlekedése miatt csak egy csonka évadot tudott meghirdetni a Pécsi Nemzeti Színház. A teártum vezetése közölte: a pandémia, illetve a bizonytalan anyagi helyzet miatt döntöttek így.

  • Csonka évadot hirdetett a Pécsi Nemzeti Színház

A színházban korábban évadonként 10-12 bemutatót tartottak, idén viszont csak hetet hirdettek meg, augusztustól novemberig. Az ok kettős. Egyrészt a járvány várható második hulláma miatt döntöttek így. Másrészt pedig azért mert Pécs balliberális vezetése még mindig nem állapodott meg a kormánnyal a teátrum támogatásról, ami több mint fél milliárd forint kiesést jelent.

A színház vezetésének közleményéből az is kiderül, amennyiben a körülmények lehetővé teszik a tervezett további bemutatókat is meghirdetik.

További rossz hír a város színházszerető közönségének, hogy a júniusról szeptemberre halasztott 20. Pécsi Országos Színházi Találkozót egy még későbbi időpontban tartják meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!