2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Csepelen kampányol Németh Szilárd + videó

Mindenféleképpen ki kell állni a béke mellett a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos szerint.

  • Csepelen kampányol Németh Szilárd + videó

– Mindenkinek elmondjuk még egyszer, most itt utoljára, hogy holnap nagyon fontos napunk lesz, hiszen ekkora tétje sem az európai parlamenti, sem az önkormányzati választásnak nem volt még – mondta a Magyar Nemzetnek a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos Csepelen. Németh Szilárd hangsúlyozta:

mindenféleképpen ki kell állni a béke mellett, mert ha nem lesz Brüsszelben változás, Európát betolják a háborúba, és Magyarország célponttá válik,

a magyar fiatalokat pedig elvinnék katonának a frontra.

Aláhúzta: egyetlen politikus van, aki igazából kiáll ez ellen: Orbán Viktor. – Nekünk pedig ki kell állnunk mellette, hogy ő megfelelően tudja képviselni az egész országot. Holnap csak a béke, csak a Fidesz – fogalmazott Németh Szilárd.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!