2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Csalással vádolják a Jobbik volt egészségpolitikusát

Csalással vádolják a Jobbik volt egészségpolitikusát - írja a Magyar Nemzet. A lap információja szerint Virág József is ott ül majd a vádlottak padján abban büntető ügyben, amelyet a szintén volt jobbikos Szegedi Csanád ellen indítottak. A vádirat szerint Szegedi még EP-képviselőként 2009 és 2014 között, a neki járó támogatási összegek jelentős részét sikkasztotta el, így például az utazási költségtérítést, de parlamenti asszisztenseit is részben fiktív módon foglalkoztathatta. Virág József korábban Szegedi Csanád Brüsszelbe bejelentett asszisztenseinek egyike volt, de a valóságban a Péterfy Sándor utcai kórházban dolgozott.

  • Csalással vádolják a Jobbik volt egészségpolitikusát

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!