2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Családon belüli erőszak és piramisjáték Magyar Péter körében + videó

A Magyar család egységes az agresszivitásban és a hataloméhségben - ezt állította Magyar Péter unokatestvérének volt férje a Mandinernek. Arról már a Magyar Nemzet ír, hogy külföldre menekíthette milliárdjait az a bűnbanda, amely egy országot átívelő piramisjátékkal vert át csaknem 1200 károsultat.

  • Családon belüli erőszak és piramisjáték Magyar Péter körében + videó

Ez az a szombathelyi pálinkafőzde amit Magyar Péter és családja közösen üzemeltetett unokatestvérének volt férjével - mutatta be a Mandiner. A portálnak szólalt meg először Molnár Miklós, aki azt állítja: Magyar Péter nagybátyja és édesapja is megkárosította.

Molnár arról számol be a felvételen, hogy 10 évvel ezelőtt még a Magyar család tagjaként közös vállalkozást indítottak, amelynek tulajdonosa Magyar Péter nagybátyja volt - a cég jogi tanácsadója pedig a politikus édesapja volt. Molnár Miklós azt állítja: az évek alatt 80 millió forinttal károsították meg a vállalkozást.

"Megtapasztaltam az ő részükről a leges lehető legdurvább agressziót. Loptak tőlünk, fizikailag piszkálták a családomat, gyalázatosan beszéltek velem én ezt napi szinten megtapasztaltam." - mondta Magyar Péter unokatestvérének volt férje.

Molnár azt is állítja, hogy őt rendszeresen fenyegették.

A Mandiner stábja megtalálta Magyar Józsefet is, aki azon kívül, hogy már nem működik a Pálinkaház, mást nem akart mondani.

Közben a Magyar Nemzet arról ír, hogy Külföldre menekíthette milliárdjait az a bűnbanda, amely egy országot átívelő piramisjátékkal vert át csaknem 1200 károsultat – legalábbis erre is van utalás a bírósági szakig is eljutott bűnügy irataiban. Ebben az ügyben került a vádlottak padjára Magyar Péter bizalmasa is, aki a csalássorozat miatt négy év börtönt kapott

Magyar Péter gazdasági vezetőjéről, barátnőjének édesanyjáról derült ki korábban, hogy a milliárdos piramisjátékban érintett.

A napilap szerint a Tisza Párt alapítója is érintett lehetett a milliárdos csalássorozatban. Deák Boldizsárról egyébként kiderült, hogy „Solyóm” fedőnéven jelentett a Kádár-rezsimben - erről Máthé Áron történész blogja számolt be.

Magyar Péter sokszor perrel fenyegeti az újságírókat, ha arról írnak, hogy kétes hátterű emberekkel veszi körbe magát - erről már az Alapjogokért központ elemzője beszélt híradónknak.

"Láttuk azt is, hogy amikor a barátnőjének az édesanyjáról és erről az előbb említett csalás sorozatról számolt be a sajtó, akkor is mindenkit perrel fenyegetett meg, holott itt tényekről van szó, bírósági dokumentumok bizonytíják, hogy ennek a csalás sorozatnak fontos szereplje volt S. Mária. és ebben az embereket károsították meg. " - fogalmazott az Alapjogokért Központ elemzője, Zila János.

Zila János hozzátette: hiába fenyeget perrel Magyar Péter, ezekben az ügyekben tényekről van szó, amit egyebek között bírósági dokumentumok is bizonyítanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!