2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:55

Belföld

Családi programokat szervez a Magyar Honvédség a Városligetben

Családi programokkal várja az érdeklődőket a Magyar Honvédség is az ünnepi eseményekhez kapcsolódva. A városligeti Kós Károly sétányon három napig minden érdeklődő kipróbálhatja a hadsereg járműveit, vezethet repülőszimulátort és felpróbálhat egy egyenruhát is.

  • Családi programokat szervez a Magyar Honvédség a Városligetben

A kiállított járműveket a legkisebbek is kipróbálhatják, így gyakran már napközben megtelik a Kós Károly sétány, a gyerekek pedig élvezik, hogy itt valóban szinte mindenre felmászhatnak.

Akadtak olyanok, akik miután bemásztak a Magyar Honvédség új harcjárművébe, egyből azt is tudták, milyen pályát választanak majd. 

A valamivel idősebb, hasonló pályára készülők is több mindent kipróbálhatnak a Magyar Honvédség standjainál. Van ugyanis repülőgép szimulátor és lövészgyakorlat is.

Lesznek még a hétvégén olyan járművek, amelyeket a figyelmesebbek biztosan észrevesznek a város más részein is. Az augusztus huszadikai tűzijátékhoz kapcsolódva ugyanis vasárnap grippenek légiparádéját nézhetik majd az érdeklődők a Duna felett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szlovákia nem bojkottálja a magyar elnökséget

Szlovákia nem bojkottálja a magyar elnökséget

Szlovákia nem fog csatlakozni semmilyen kísérlethez, aktivitáshoz, amellyel bojkottálni akarják a magyar elnökséget - mondta Peter Pellegrini szlovák államfő Sulyok Tamás köztársasági elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten.
Sulyok Tamás: Erősíteni kell a kétoldalú párbeszédet Szlovákiával

Sulyok Tamás: Erősíteni kell a kétoldalú párbeszédet Szlovákiával

A kétoldalú párbeszédet nem csak fent kell tartani, de erősíteni is kell ahhoz, hogy Magyarország és Szlovákia regionális és európai szinten is még inkább szolgálni tudja saját nemzeti és egyben a két ország stratégiai partnerségből fakadó érdekeit - mondta Sulyok Tamás köztársasági elnök csütörtökön a Peter Pellegrini szlovák államfővel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!