2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Nagyanyáink feredői

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Családi napot tartott a Ments Életet Alapítvány

Családi napot tartott a "Ments Életet Közhasznú Alaptívány" és a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat. A hatodik alkalommal megrendezett nagyszabású ünnepség és összejövetel célja, hogy kikapcsolódási lehetőséget nyújtsanak a gyógyult, vagy a gyógyulás útjára lépett gyermekeknek és családoknak. Az eseménynek a Domonyvölgyi Lázár Lovaspark adott otthont, ahová csaknem hatszázan látogattak el.

  • Családi napot tartott a Ments Életet Alapítvány

Thai boksz bemutató, lovas kocsikázás, kézműves és ügyességi játékok is szórakoztatták a meghívottakat a Ments Életet Közhasznú Alapítvány családi napján.

Az alapítvány egyik célja, hogy a beteg gyermekek álmait megvalósítsák.

"Az álom megvalósítás nem úgy működik, hogy mi erre pénzt gyűjtünk, és akkor majd mi megveszünk valamit, és akkor a gyerek esetleg nem ezt akarja. Hanem ez úgy működik, hogy mi a felajánlót összehozzunk a gyermekálommal. Tehát ők személyesen találkoznak, itt a színpadon a délutáni órákban ezt majd fogják látni, hogy személyesen találkoznak azzal, aki nekik átadja az ajándékot, vagy elviszi arra a nyaralóhelyre, vagy amit éppen kíván a gyermek. A lényeg az, hogy hidat létesítünk a felajánló és a gyermek között.”

- mondta Mikola József, a Ments Életet Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A családi nap lényege, hogy olyan élményekhez juttassa a gyermekeket és családjaikat, amelyekről a kórházi kezelések miatt lemaradtak.

„Nagyon nemes az a cél, amelyet ők nap mint nap végeznek, mégpedig a beteg gyermekeket és családjaikat segítik. Azt gondoljuk, hogy a gyámolításra szoruló gyermekek segítése egy alapvető fontosságú dolog. Ezek a gyermekek sok esetben fél, egy évet is kórházi körülmények között töltenek, rendkívül kevés inger, élmény éri őket, ezért is fontos ez a mai program.”

- jegyezte meg Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

A rendezvényre mintegy hatszázan látogattak el.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csaknem 44 ezer látogatóval zárt az AGROmashEXPO

Csaknem 44 ezer látogatóval zárt az AGROmashEXPO

Csaknem 44 ezer látogatóval zárt a 41. AGROmashEXPO, amelyet idén is az AgrárgépShow-val közösen rendeztek a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban - közölte a Hungexpo hétfőn az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!