2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Családi Gazdanap lesz Vásárhelyen

A Tornyai János Múzeum, Könyvtár és Művelődési Központ és a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület, 2022. április 30-án, szombaton, Családi Gazdanapot szervez, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

  • Családi Gazdanap lesz Vásárhelyen

Kézműves foglalkozások keretében lesz ékszerkészítés, agyagozás, karikás ostor fonás, morzsolhatnak a gyerekek kukoricát. Közel harminc termelő és kézműves mutatja be és árusítja portékáit, lesz kóstolási lehetőség is. Pásztor eszközök is bemutatásra kerülnek.

Helyszín: a BFMK és Tornyai János Múzeum előtti terület

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!