2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Csak az intézmények kapacitása szabna határt

Csak a felsőoktatási intézmények kapacitása szabna határt a felvehető hallgatók létszámának. Ezt Balog Zoltán mondta a köztévé Ma reggel című műsorában.

Az emberi erőforrás miniszter a HÖOK kifogására reagált, miszerint az emberierőforrás-miniszter határozza majd meg a felvételi ponthatárokat. Balog Zoltán szerint a jövőre a felsőoktatásba felvehető hallgatók 55 ezres száma minimális létszám, de ennél csak több diákot vehetnek fel.

Szombatra újabb meghívást kapott a Hallgatói Önkormányzat Országos Konferenciájának elnöksége Balog Zoltántól. Az emberi erőforrás miniszter a hétvégén várja a hallgatókat, hogy ismét tárgyalóasztalhoz üljenek a felsőoktatást érintő, még lezáratlan kérdésekben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!