2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Tavasszal ismét megrendezik Budapesten a CPAC-et, a világ legjelentősebb konzervatív konferenciáját + videók

Idén áprilisban újra megrendezik a CPAC Hungary-t - jelentette be az Alapjogokért Központ főigazgatója pénteken a Facebook-oldalán megosztott videóban.

  • Tavasszal ismét megrendezik Budapesten a CPAC-et, a világ legjelentősebb konzervatív konferenciáját + videók

„Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel" - írja a közösségi felületén megosztott bejegyzésében az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Szánthó Miklós a bejegyzésben egy videót is közzétett, amelyben elmondja, hogy „az első európai CPAC, a CPAC Hungary miatt pedig a globalista baloldal a megszokottnál is hangosabban óbégatott, a világ konzervatívjai viszont velünk együtt ünnepeltek, és volt is mit".

„A globalista progresszió olyan szektává torzult, mely alapjaiban akarja megrengetni civilizációinkat: migrációt és genderőrületet zúdít ránk, miközben hallani sem akar nemzetről, szuverenitásról, gyermekvédelemről vagy éppen a békéről. 2024 a mi évünk lesz."

- emelte ki Szánthó Miklós, majd hozzátette: „a budapesti CPAC-en az "egész Európából, sőt, a világ minden tájáról érkező szövetségeseinkkel sikerre visszük a jobboldal nemzetközi forradalmát: woketalanítunk, aztán lecsapoljuk a mocsarat, hogy visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont is".

Legutóbb 2023 tavaszán rendezték meg a magyar fővárosban a konferenciát, akkor a nemzetközi sajtóban nagy nyilvánosságot kapott a budapesti konzervatív találkozó. A híroldalak többsége Orbán Viktor beszédével foglalkozott, de Donald Trump meglepetés-videója sem maradt észrevétlen.

Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ elemzője beszélt híradónknak a bejelentésről:

Nyitókép: LM Otero/AP - Orbán Viktor a 2022-es CPAC konferencián beszédet mond Dallasban

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

„Akik ma irányítják, nem szeretik Budapestet. Csak a pénzt és a hatalmat szeretik” – mondja a Fidesz új videójában a párt főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra rámutatott: a főváros Gyurcsány Ferenc fogságában van. Erről tanúskodik minden, amit csinálnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!