2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 06:00

Címlap

Címlap: Orbán Viktor a magyarok hangját képviseli

Orbán Viktor valóban a magyarok hangját képviseli, ellentétben az ellenzékkel, akik pedig saját érdekek után mennek és saját helyezkedésüket tartják szem előtt - hangzott el a Hír TV Címlap című műsorában.

A pénteken bejelentett EP-kampányt és Orbán Viktor beszédét elemezte a Hír TV legújabb műsorában Horváth Zsófia, a 888.hu szerkesztője, Jobbágyi Zsófia a Magyar Hírlap lapszerkesztője és Rácz Zsófia, az Alapjogokért Központ elemzője. Elmondták, a Fidesz kiemelkedő sikerét abban látják, hogy Orbán Viktor valóban a magyarok hangját képviseli, ellentétben az ellenzékkel, akik pedig saját érdekek után mennek és saját helyezkedésüket tartják szem előtt.

Szó volt még Szabó Tímea parlamenti felszólalásáról is, amikor kijelentette 2 forintért még saját édesanyjukat is eladnák a Fidesz-KDNP tagjai. A szakértők szerint az ellenzéknek már nincsenek érvei, ezért kiabálnak, szitkozódnak és káromkodnak. Elmondták, szerintük az ellenzéki pártok játszanak, ezért rakják ki mutatóba a nőket, hiszen a kedvenc szerepük az áldozat szerep, jobban áll egy nőnek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!