2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Büszkén hangoztatja Cseh Katalin, hogy ő is lobbizott hazánk ellen + videó

Nemcsak beismerte, hogy hazánk érdekei ellen lobbizott külföldön, hanem még kérkedett is vele Cseh Katalin a Tik-Tokon.

  • Büszkén hangoztatja Cseh Katalin, hogy ő is lobbizott hazánk ellen + videó

Nemcsak a Momentum EP-képviselője tett beismerő vallomást, nemrég párttársa Hajnal Miklós az ATV-ben büszkélkedett azzal, hogy a Momentumnak komoly szerepe van abban, hogy Magyarországgal szemben több brüsszeli eljárás is indult.

Korábban senki nem gondolta volna azt, hogy Magyarországgal szemben indulhat jogállamisági eljárás, kötelezettségszegési eljárás – így büszkélkedett Hajnal Miklós azzal, hogy a Momentum is hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországgal szemben több brüsszeli eljárás indult.

Hajnal Miklós szerint a Momentum európai parlamenti képviselőinek, Cseh Katalinnak és Donáth Annának komoly szerepük volt abban, hogy hazánk ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat.

Az ellenzéki párt elnökségi tagját vallomása után még a műsorvezető is számon kérte. Hajnal Miklós ezután érdemi magyarázat helyett csak a kormánypárti szavazókra mutogatott.

És azt is tudja, hogy most nagyon sokan azt mondják a nézőink közül, hogy ez hazaárulás? Mert akkor ezek szerint a két EP-képviselő miatt nem jutott hozzá Magyarország az európai uniós forrásokhoz? – tette fel a kérdést a riporter.

Biztos van, aki így gondolja. Én azt gondolom, hogy ezek inkább a kormánypárti szavazók – hangoztatta Hajnal. 

Ezek után Cseh Katalin a Tik-Tokon kérkedett azzal, hogy hazánk érdekei ellen lobbizott Brüsszelben.

Deutsch Tamás rájött arra, hogy mi történik az Európai Parlamentben. Még jó, hogy nézte a Hajnal Miklós interjúját és rájött arra, hogy bizony én is dolgoztam jogállamisági mechanizmuson, sőt!

– mondta Cseh.

A FIDESZ frakcióvezetője korábban úgy reagált, a külföldön tevékenykedő momentumosok hazánk szuverenitására támadtak. Hozzátette: épp ezért kaptak korábban is dollárokat más államok spekulánsaitól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!