2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Budapest a csőd szélén, de a fővárosi közművezér a luxusesküvőjéről posztolgat

Több mint 50 millió forintot költött luxus esküvőjére Karácsony Gergely első számú cégvezetője, Mártha Imre. Miközben Budapest a csőd szélén áll, a főpolgármester azzal fenyegetőzik, hogy nem fizet adókat és hitelt akarnak felvenni, addig a hozzá igen közeli cégvezető a közösségi oldalakon dicsekszik luxus életével és óriási vagyonával.

  • Budapest a csőd szélén, de a fővárosi közművezér a luxusesküvőjéről posztolgat

Öt csillagos szálloda, luxus, fényűzés és több mint 50 millió forint egyetlen eseményre. Miközben Budapest a csőd szélén áll, Karácsony Gergely első számú cégvezetője luxusesküvőjéről posztol a közösségi oldalakon.

Megnősült a Gyurcsány-fióka néven is elhíresült Mártha Imre. A fővárosi közművezér nem is akár milyen módon tette ezt meg.

A lakodalom helyszínéül a milliomosok körében közkedvelt szicíliai Taormina egyik luxusszállodáját választotta, a fényűző eseményről pedig ő maga adott hírt.

Metropol kért egy árajánlatot a szállodától egy esküvőre,vacsorára, szobákkal együtt három napra, harminc főre.

Az ajánlat végösszege meghaladta az 50 millió forintot. Még a legolcsóbb szállodai szoba ára is egy éjszakára 635 ezer forint.

Mártha Imre a jeles nap alkalmából pedig még a szálloda saját kápolnáját is kibérelte, és egy igazi szicíliai zenekart is szerződtetett. Kezéről pedig ezúttal sem hiányozhatott a több mint 10 millió forintot érő aranyóra.

A fővárosi közművezér esküvőjével egy időben pedig egy 16 milliárdos „túlélőhitel” felvételét szavazták meg a közgyűlés baloldali képviselői a főpolgármesterrel közösen, hiszen mint állítják: Budapest a csőd szélén van.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Országszerte havazással indult a nap

Országszerte havazással indult a nap

Megbénította Budapestet a havazás. Az Útinform információi szerint: város-szerte hatalmas dugókat okoztak a csúszós-és havas utak, számos baleset történt. A BAH csomópontnál például keresztbe fordult egy busz. Közben a főváros térségében az Országos Meteorológiai Szolgálat már fokozott veszélyre figyelmeztet az ónos eső miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!