2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Brutálisan agyonverték a debreceni fiatalembert

Brutálisan agyonvertek egy 22 éves fiatalembert hétfőn Debrecenben. A holttestére édesanyja talált rá. A szomszédok szerint egy hete betörtek a fiatalember lakására, és több idegen is járt mostanában a fiúnál, akit egyébként csendes embernek ismertek. A rendőrség egész éjszaka helyszínelt, de egyelőre nincs gyanúsított az ügyben.

A 22 éves fiatal egy debreceni társasházban élt édesanyjával. Az asszony dolgozott, munka után hazaérve találta meg fia holttestét. Az egyik szomszéd azt mondja, hogy ők csak annyit hallottak, hogy a nő a folyosón kiabál. „Bementem a szobába, láttam a fiút hanyatt fekve, vérben. A nyakához odatettem a négy ujjamat, hogy van-e még benne élet, de már nem volt” – nyilatkozta Polgári László.

A rendőröket és a mentőket is a szomszédok hívták ki. A házba csak a lakókat engedték be, és mindenkit kikérdeztek. Az ott élőket megdöbbentette a brutális gyilkosság, mert az áldozatot mindenki csendes fiatalembernek ismerte. A holttest mellett egy véres golfütőt is találtak, vélhetően azzal verték agyon a fiút.

A rendőrség egyelőre csak szűkszavúan nyilatkozott az ügyről. „Kollégáim a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, valamint a helyszíni szemlét. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást” – közölte Plásztán-Kopcsa Kamilla, a főkapitányság sajtóreferense.

A szomszédok azt is mondták: a lakásba egy hete betörtek ismeretlenek, a fiúhoz pedig mostanában sok idegen járt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!