2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Belföld

Brutális gyilkosság: egymásra mutogatnak az elítéltek

Még mindig ártatlannak tartja magát a Szita Bence megöléséért elítélt három ember. Tényleges életfogytiglant kaptak, egy éve vannak fegyházban. A Riasztás című bűnügyi műsorunknak adott interjúban Polcz Erika, Bogdán József és Kertész József is a másikat tartja felelősnek a brutális gyilkosságért.

A Riasztás a kalocsai női börtönben készített interjút Szita Bence nevelőapjának volt barátnőjével, aki a jogerős ítélet szerint megbízta a két hajléktalant, Bogdán Józsefet és Kertész Józsefet a brutális emberöléssel. A 11 éves kisfiút egy erdőbe csalták, ütötték, rúgták, majd élve elásták. A nő továbbra is ártatlannak vallja magát. Most először adott interjút.

Riporter:  – Miért vállalta ezt az interjút?
Polcz Erika: – Mert az üggyel kapcsolatban olyan információk jutottak a tudomásomra, amik megváltoztathatják az ítéletet, ezt az egész álláspontot, amit az eljárás során én már többször próbáltam elmondani, csak senki nem hallgatta meg, és senki nem is vette figyelembe.

Azt állítja, nem igaz, hogy azért ölette meg a kisfiút, mert az útjában állt.

Riporter: – Ön miben bízik még?
Polcz Erika: – Abban, hogy kiderül az igazam, mivel tudom azt, hogy ártatlan vagyok. Tudom azt, hogy nem követtem el ilyen szörnyűséget.
R.: – Nem ön ölte meg Bencét?
P. E.: – Nem.

Polcz Erika bűntársait, Bogdán Józsefet és Kertész Józsefet a sopronkőhidai börtönben őrzik. A két férfi is a másikra mutogat. Mindketten azt állítják, hogy ott sem voltak a kisfiú megölésénél.

Bogdán József: – Én elmondom önnek, hogy hogy tudtam belekeveredni ezekbe a dolgokba. A kérdéses napon, azaz október 29-én engem szeretkezés jogcímén vittek a bűncselekmény – ahol már megtörtént a bűncselekmény – helyére.
Riporter.: – Tehát ön azt állítja, hogy amikor ön odament, ahol a kisfiút megölték, ön már akkor járt ott, amikor megtörtént a bűncselekmény?
B. J.: – Igen, utána.
R.: – Ki követte el, ha nem ön?
B. J.: – Polcz Erika.

Mindhárman a harmadfokban bíznak, és azt várják, hogy valamelyik társuk beismeri Szita Bence meggyilkolását. Az interjúkat bővebben Riasztás című műsorunkban láthatják 21.30-kor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!