2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Bősz Anett a Demokratikus Koalíció frakciójához csatlakozott

Bősz Anett a Demokratikus Koalíció frakciójához csatlakozott, így változott a párt hozzászólási idejének időtartama is – derült ki a parlament hétfői ülésén. A témában tartott sajtótájékoztatón elhangzott: sokféle eszmei irányzat megfér a DK-ban. Vadai Ágnes pedig már arról beszélt, hogy 2022-ben ők kormányalakító erőként lesznek jelen. Bősz Anett mindehhez azt is hozzátette: a NER lebontása megkezdődött.

 

Mint ismert: a liberális Bősz Anettet december elején választotta a Liberálisok új elnökévé a párt küldöttgyűlésen. A politikus első sajtótájékoztatóján azt mondta: „új időszámítás kezdődik a Magyar Liberális Párt életében. Országos építkezésbe kezdünk, megnyitjuk a párt kapuit a szabadságszerető emberek előtt. Erős és stabil ellenzéki politikát fogunk folytatni az Orbán-kormánnyal szemben, mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy 2022-ben közös erővel leválthassuk a Fideszt, ehhez pedig új szövetségi politikára is szükség lesz.”A párt frissen megválasztott elnöke elmondta, a céljuk az, hogy újra erős képviselete legyen a liberális értékeknek Magyarországon.

Az Azonnali.hu-nak adott interjújában már ekkor utalt arra, hogy a DK közelebb áll hozzá, mint a Momentum.

Lezsák Sándor az Országgyűlés hétfői ülését levezető elnöke a napirend előtti felszólalásokat követően azt közölte: Bősz Anett a Demokratikus Koalíció frakciójához csatlakozott. A parlamentben e témában tartott sajtótájékoztatón elhangzott: sokféle eszmei irányzat megfér a DK-ban. Vadai Ágnes hozzátette, 2022-ben ők kormányalakító erőként lesznek jelen. Bősz Anett arról beszélt, hogy “sok cselekmény vezetett a döntésig.” Szavai szerint a NER lebontása megkezdődött.

Mi is európai polgárok vagyunk, ebben értékközösséget alkotunk a DK-val.

- fogalmazott Bősz Anett, aki azt is elmondta, hogy a kormány szét akarja verni az ellenzéki egységet, de ez nem fog sikerülni.

PestiSrácok

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!