2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 08:05

Belföld

Boros Bánk Levente: Nagyívű beszédet tartott Orbán Viktor

Nagyívű beszédet tartott Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Fidesz XXVIII. kongresszusán, ahol ismét pártelnökké választották. Erről Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója beszélt a Magyarország élőben extra című műsorunkban. A politikai elemző szerint azt már megszokhattuk a kormányfőtől, hogy a kormányzást, a saját maga feladatát ezen belül pedig a Fidesz céljait egy nagyobb perspektívába helyezi nemzetközi kitekintéssel.

  • Boros Bánk Levente: Nagyívű beszédet tartott Orbán Viktor

Orbán Viktor ismét megerősítette a 2030-ig szóló elképzeléseit, ami ígéret a híveknek és fenyegetés azt ellenfeleknek Boros Bánk Levente szerint. Közölte, egy újraválasztott pártelnökhöz méltó, a saját pártjának és annak tagjainak, valamint támogatóinak szóló beszédet tartott, az önkormányzati választások apropóján pedig meghatározta az erre vonatkozó célokat is.

Fontos, hogy az önkormányzati választás nem öncél a Fidesz elnökénél, de az ellenzéki oldalon sokan így értelmezik, az ellenzéki pártok az önkormányzati helyeket a saját káderállományuk kiszolgálására szeretnék felhasználni

– tette hozzá.

Boros Bánk Levente rámutatott, Orbán Viktor a kormányának és saját pártjának a víziójához kéri a felhatalmazást, hogy mindaz, ami Magyarország előtt áll, ahhoz meglegyen az a stabil bázis, amire lehet építkezni.

 

 Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!