2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Sajtóklub 15:20

Belföld

Bölcsődei férőhelybővítést tervez a Pécsi Önkormányzat

Egy üres, korábban óvodaként működő épületet újítanak fel, mintegy 400 millió forintból. A családvédelmi akcióterv sikerén bízva arra számít a város vezetése, hogy a jelenlegi csaknem 850 férőhely kevésnek bizonyul.

  • Bölcsődei férőhelybővítést tervez a Pécsi Önkormányzat

Barkóczi Csaba egy olyan civil szervezet vezetője, melynek tagjai az évek óta üresen álló, korábban a Horvát Önkormányzat tulajdonában lévő óvoda közelében laknak. A város most ezt az épületet alakítja át bölcsődévé.

Pécsett jelenleg is több óvoda és bölcsőde felújítása zajlik. A beruházások költsége 2 és fél milliárd forint. Az önkormányzat azonban szeretné tovább növelni a bölcsödéi férőhelyek számát. Pécsett jelenleg 11 önkormányzati fenntartású bölcsőde működik, mintegy 850 férőhellyel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!