2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Biciklisáv van, más közlekedési felfestések viszont hiányosak

Folyamatosan festik az újabbnál újabb biciklisávokat, míg az egyéb közlekedési felfestések, a zebrák és terelővonalak hiányos állapotokban vannak. Wintermantel Zsolt, a Fidesz budapesti frakcióvezetője szerint, Karácsony Gergely akár öko zebráknak is nevezhetné a láthatatlan zebrákat, hiszen, ha nem használnak festéket, azzal óvják a környezetet.

  • Biciklisáv van, más közlekedési felfestések viszont hiányosak

Sorra létesülnek az új biciklisávok a fővárosban, ezeket fényvisszaverős festékkel festik fel az aszfaltra. Az egyéb útburkolati jelek viszont az elmúlt években szinte teljesen lekoptak. Ezeket nem mindenhol festették újra, így rendkívül balesetveszélyesek.

Sajnos jól láthatóan Budapest pusztul le, ez nem csak a parkokon, az utak állapotán, de most már az útburkolati jeleken is látható. Vagy még ez lehet, hogy ezt is át fogja nevezni a főpolgármester úr és ezek lesznek az öko zebrák, mert, ha nem használnak festéket, akkor nyilván ezzel óvják a környezetet. így lettek méhlegelők és így lett átnevezve minden olyan elvégezendő munka amivel egyébként tartozna a Budapestiek felé

- mutatott rá a Fidesz budapesti frakcióvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!