2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

A jövőben még több karóval elválasztott kerékpársávra lehet számítani

A jövőben még több karóval elválasztott kerékpársávra lehet számítani – nyilatkozta a Népszavának a főpolgármester kabinetfőnöke. Balogh Samu úgy fogalmazott: a közösségi költségvetés nyertes projektjeként, a budapestiek döntése nyomán valósult meg a védett biciklisáv.

  • A jövőben még több karóval elválasztott kerékpársávra lehet számítani

A fővárosi dugók legújabb felelősei a 96 millió forintból létrehozott, úgynevezett védett kerékpársávok az Üllői úton és a Váci út mindkét oldalán. A 3,5 méter szélességben meghagyott biciklisávok ellen már tiltakoztak a taxisok, az autóklub, sőt a mentők is.

A kabinetfőnők elmondta, hogy nem tágítanak, maradnak a karók az Üllői úton, sőt újabbak kialakítására lehet számítani. 

A fővárosi Fidesz frakcióvezetője szerint a főpolgármester buborékban él és rossz tanácsokat kap.

Olyan emberekkel vette körül magát, ahol adott esetben rossz tanácsokat is kap és mivel neki önálló elképzelése nincsen a városról – ez személyes meggyőződésem –, ezért mindig azt mondja vissza, amit legutoljára hallott. Mivel olyan emberek veszik körül, akik ezt sulykolják belé, ezért megy ebbe az irányba – hangsúlyozta Wintermantel Zsolt.

Szakértők szerint minden arra utal, hogy marad a káosz és maradnak a dugók is a fővárosban, miközben az elmúlt napokban a iskolakezdés miatt az Üllői úton csak lépésben lehetett közlekedni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!